Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde faaliyet gösteren TOBB Sakarya Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi, sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini daha ekledi.

İlimizdeki girişimci potansiyelini nicelik ve nitelik açısından yükseltmek için yoğun çalışmalar yürüten Kurul, bu bağlamda faaliyetlerinin yanı sıra ilimizdeki çeşitli konularda gerek gençler gerekse yetişkinlere yönelik de farkındalık çalışmalarına ağırlık verdi. Kitap ve Oyuncak Bağış Kumbarası hazırlayarak Kent Meydanı’na bırakan Sakarya Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi, bu uygulama ile çocuk genç ve yetişkinlerin faydalanabileceği bir çalışmaya imza attı.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan İcra Komitesi Başkanı Alican Sak, Genç Girişimciler Kurulu’nun sosyal sorumluluk anlamında projelerinin sırasıyla hayata geçeceği bilgisini vererek sadece girişimciler için çalışmalar yürütmek değil kentte çok çeşitli konularda farkındalık oluşturmayı hedeflediklerini ifade etti. Başkan Sak, kumbarada toplanan kitap ve oyuncakların yetiştirme yurtları ve ihtiyaç sahipleri ile paylaşılacağını dile getirdi. Sak, çalışmanın başta üniversite olmak üzere çeşitli kurumlarda da yaygınlaştırılması için çalışmalarının devam edeceğini ifade ederek Sakaryalıların evlerinde fazla olan ya da başka insanların da faydalanmasını istedikleri oyuncak ve kitapları bu kumbaralara bırakarak bağışta bulunabileceklerini söyledi.

 

Haber Tarihi : 18/4/2016
Haber Medya
Paylaş