Kumbarada Toplanan Kitap Ve Oyuncaklar Sahiplerine Ulaşacak

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde faaliyet gösteren TOBB Sakarya Genç Girişimciler Kurulu Yetim Öksüz Çocuklar Eğitim ve Yardımlaşma Derneğini ziyaret etti.

Sakarya Genç Girişimciler İcra Komitesi Başkanı Alican Sak ve İcra Komitesi üyelerinden oluşan girişimciler heyeti YÖÇEYDER başkanı Ali Türkmenoğlu’nu makamında ziyaret ederek istişarede bulundular.

Söz konusu ziyarette konuşan Başkan Sak, ilimizdeki çeşitli konularda gerek gençler gerekse yetişkinlere yönelik de farkındalık çalışmaları kapsamında geçtiğimiz aylarda Kitap ve Oyuncak Bağış Kumbarası hazırlayarak Kent Meydanı’na kurduklarını belirtti.

Kitap ve Oyuncak Bağış Kumbarası’na yapılan oyuncak ve kitap yardımlarının ihtiyaç sahibi çocuklara iletilmesi konusunda YÖÇEYDER ile işbirliği yapmaktan memnuniyet duyacaklarını ifade eden Başkan Alican SAK, Sakarya Genç Girişimciler Komitesi’nin SATSO bünyesinde yaptıkları çalışmalar hakkında da YÖÇEYDER Başkanı Ali Türkmenoğlu’na bilgi verdi.

Yetim Öksüz Çocuklar Eğitim ve Yardımlaşma Derneği (YÖÇEYDER) Başkanı Ali Türkmenoğlu ise ilimizde bu tür farkındalık oluşturmayı hedefleyen sosyal sorumluluk projelerinin çoğalması gerektiğini vurgulayarak Sakarya Genç Girişimciler Kurulu ile bağış yapılan kitap ve oyuncakların ihtiyaç sahiplerine iletilmesi konusunda destek olmaktan memnuniyet duyacaklarını ifade etti.

 

Haber Tarihi : 13/10/2016
Haber Medya
Paylaş