KARAR:1
Yönetim Kurulumuzca Komitemize havale edilen TOBB'nin eğitim yardımı ile ilgili yazısı ile Odamızca yapılacak eğitim yardımının 600'er adet mont ve bottan oluşması, numune ürün ve fiyat teklifi alınması hususları görüşüldü.
- Tekliflerin alınması için Mali İşler Servisimiz ile birlikte çalışma yapılmasına.
- Hazırlanacak ihale şartnamesi ile Meslek grubumuzda kayıtlı (askıda olmayan) faal üyelerin tamamı bilgilendirilerek ihaleye davet edilmesine.
- TOBB'nin belirlediği yardım miktarına ne kadar ek bütçe konulacağı hususunun Yönetim Kurulumuzdan talep edilmesine.
- İhale yapıldığı gün komitemizden iki kişinin bilirkişi olarak ihale heyetine dahil edilmesinin Yönetim Kurulumuzdan talep edilmesine.05.10.2016.41

KARAR:2
Meslek grubumuz ile ilgili genel sorunlar tartışıldı.05.10.2016.41