Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası 1 Ocak 2017 itibariyle Bireysel Emeklilik Sistemi’nin otomatik katılım ile zorunlu hale getirilmesi konusunda üyeleri ve sektör temsilcilerini bilgilendirme çalışmalarına hız verdi.

Bu doğrultuda Türkiye Sigorta, Reasürans ve Emeklilik Şirketleri Birliği tarafından 23 Aralık 2016 Cuma günü 14.00'te SATSO Toplantı Salonunda "Bireysel Emeklilikte Otomatik Katılım Bilgilendirme Toplantısı" yapılacak.

SATSO bünyesinde faaliyet gösteren ve çoğunluğunu sigorta acenteleri ve finans sektörünün oluşturduğu 16. Meslek Komitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan bilgilendirme toplantısına Türkiye Sigorta Birliği Genel Sekreteri M.Akif Eroğlu ile T.C.Hazine Müsteşarlığı’ndan ve Emeklilik Gözetim Merkezinden yetkililer katılarak Bireysel Emeklilikte ki son değişiklikleri aktaracak.

16. Meslek Komitesi Üyeleri, Bireysel Emeklilik Sisteminin devlet tarafından desteklenmesinin önemine vurgu yaparak bu konuda toplumsal bilinçlenme açısında SATSO çatısı altında yapılan çalışmanın önemine dikkat çektiler.

Söz konusu bilgilendirme toplantısının farkındalık ve hizmet anlamında faydalı olacağını dile getiren 16. Meslek Komitesi,  tüm üyeleri ve sigorta sektör temsilcilerini toplantıya davet etti.

 

Haber Tarihi : 21/12/2016
Paylaş