Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde faaliyet gösteren ve çoğunluğunu Altyapı İnşaat Faaliyetleri, Maden Ocakları ve Mermer İmalatı ve ticareti ile iştigal eden üyelerin oluşturduğu 2.Meslek Komitesi yıllık değerlendirme toplantısında meslek grubu üyeleriyle bir araya geldi.

Toplantının ev sahipliğini 2. Meslek Komitesi Başkanı Emir Karagülle, Komite Başkan Yardımcısı Mehmet Akif Özkan, Meclis Üyeleri; Hasan Genç, Yılmaz Dünya ve Komite Üyesi Ahmet Sivişoğlu yaptı.

Toplantıya SATSO Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Arslan ve Emrullah Terzioğlu ile çok sayıda sektör temsilcisi ve meclis üyesi iştirak etti.

Toplantıda bir konuşma yapan 2. Meslek Komitesi’nden Meclis Üyesi Hasan Genç komite faaliyetleri hakkında bilgi vererek nitelikli ve ara eleman sorununun tüm sektörlerde olduğu gibi kendi alanlarında da sıkıntı teşkil ettiğini ifade etti. Genç, konuşmasının devamında nitelikli ve ara eleman ihtiyacının karşılanmasına yönelik SATSO önderliğinde yapılan çalışmalardan da üyelere örnekler verdi.

Üyelerin bir araya gelerek istişare yapma fırsatı bulduğu toplantıda sektörel sorunlar ve görüş alışverişinde bulunuldu.

Haber Tarihi : 27/12/2016
Haber Medya
Paylaş