Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde faaliyet gösteren Sakarya TOBB Kadın Girişimciler İcra Komitesi yeni bir etkinlik hazırlığı içerisinde. Zehra Dirim Başkanlığında faaliyetlerini sürdüren Kadın Girişimciler İcra Komitesi “TEB Kadın Akademisi” Programı ev sahipliği yapacak. Toplantıya tüm kadın işletmeciler davetli..

Türk Ekonomi Bankası (TEB) organizasyonu ile düzenlenen Kadın Akademileri çerçevesinde “Nakit Akışını Yönetmenin İpuçları” Atölyesi SATSO ve Kadın Girişimciler desteği ile gerçekleştirilecek.

Kadın patronların işlerini geliştirmeye yönelik bilgi ihtiyacını karşılama ve onları ilham veren başarılı iş kadınlarıyla bir araya getirme hedefiyle düzenlenen Kadın Akademileri Sakarya programı 16 Şubat 2017 Perşembe günü 13.30’da Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Ali Coşkun Konferans Salonunda gerçekleştirilecek.

İş dünyasındaki kadınların potansiyellerini daha çok açığa çıkarmasına destek olabilmek amacıyla finansal hizmetlerin yanı sıra ücretsiz eğitim danışmanlık desteğini de içeren programda Kadın Bankacılığı Yöneticisi Sara Hepşen, Sakarya TOBB Kadın Girişimciler İcra Komitesi Başkanı Zehra Dirim’in konuşmaları ,ActionCOACH İşletme Koçu Ayşegül Akşak tarafından  Nakit Akışını İyi Yönetmenin ipuçları  konulu sunum ile devam edecek.

2015 yılında başlayan Kadın Akademileri Programı 2017 yılı için ilki “Nakit Akışını İyi Yönetmenin İpuçları” Atölyesi’ne Sakaryalı tüm kadın girişimcileri ve girişimci adaylarının farklı ve dikkat çekici içeriği nedeniyle yoğun katılımı bekleniyor.

 

Haber Tarihi : 13/2/2017
Haber Medya
Paylaş