Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde faaliyet gösteren ve çoğunluğunu Nakliyeciler-Turizm Ve Seyahat Acentelerinin oluşturduğu 19. Meslek Komitesi İl Emniyet Müdürlüğü Trafik ve Denetleme Şube Müdürlüğü ile ortak bir toplantı düzenledi.

2017-2018 eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla birlikte yapılacak çalışmaları değerlendirmek üzere öğrenci ve personel taşımacılığı yapan firmaların da katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, firmaların dikkat etmesi gereken hususlar hakkında bilgilendirme yapıldı.

19. Meslek Komitesi öncülüğünde düzenlenen toplantıya Komite Başkanı Halit Evin, Meclis üyesi Naci Altay, İl Emniyet Müdürlüğü Trafik ve Denetleme Şube Müdürlüğü yetkilileri ve meslek grubuna dâhil çok sayıda üye iştirak etti.

Toplantı ile ilgili değerlendirmede bulunan Komite Başkanı Halit Evin şunları dile getirdi: “2017 - 2018 eğitim öğretim yılı başlarken sektörümüzde faaliyet gösteren servis ve personel taşımacılığı yapan üyelerimizi bilgilendirme ve karşılıklı istişare yapmak amacıyla İl Emniyet Müdürlüğümüzün işbirliğinde bir toplantı tertip ettik. Öğrenci ve personel taşımacılığı önemli bir hizmet sektörü olmasının yanı sıra her işte olduğu gibi hassasiyet ve ciddiyet gerektiren de bir sektör. Bizim amacımız karşılıklı memnuniyeti sağlarken disiplinli, sağlıklı ve düzenli bir işleyişi de yönetmek. Çünkü bizim hizmet alanımızda insan hayatı söz konusu ve biz bunun farkındalığı ile üyelerimizle birlikte hareket ediyoruz. Bu vesile ile katılan üyelerimize ve Trafik ve Denetleme Şube Müdürlüğümüze katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.”

Haber Tarihi : 4/10/2017
Haber Medya
Paylaş