Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde faaliyet gösteren TOBB Sakarya Kadın Girişimciler Kurulu Bursa KGK ev sahipliğinde gerçekleştirilen TOBB Kadın Girişimci Kurulları Marmara Bölge Toplantısı’na katıldı.

Sakarya Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Zehra Dirim ve Kurul Üyelerinin iştirak ettiği toplantıya ayrıca, Edirne, Bilecik, Yalova, Kocaeli (Körfez) illerinden gelen KGK Başkan ve İcra Kurulu üyeleri de iştirak etti.

Bursa TSO Hizmet binasında gerçekleştirilen toplantıya, BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay ve BTSO Yönetim Kurulu Üyesi Aytuğ Onur da katıldı. BTSO Başkanı Burkay, Bursa’da kadın girişimci sayısının KOSGEB ve BTSO’nun da destekleriyle her geçen gün arttığını dile getirdi.

Toplantı ile ilgili değerlendirmede bulunan Sakarya Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Zehra Dirim, kadın girişimcileri nicelik ve nitelik bakımından desteklenmesi adına önemli bir toplantı olduğunu dile getirdi. Bölgesel çalışmalar ve işbirliği konusunda değerlendirmelerde bulunulduğu bilgisini veren Başkan Dirim, yerelde aktif hale gelen girişimci kadın potansiyelinin bölgesel ve ulusal anlamda da güçlendirilmesi için çalışmalar yürütülmesinin faydalı olacağını dile getirdi.

Toplantı sonrasında Marmara Bölgesi’nde yer alan Kadın Girişimciler Kurulu Üyeleri, Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi’ni ziyaret etti.

 

Haber Tarihi : 20/10/2017
Haber Medya
Paylaş