Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Alican Sak ve Kurul Üyelerinden oluşan heyet Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu’nu makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Sakarya GGK İcra Komitesi Başkanı Alican Sak ve Kurul üyeleri Vali İrfan Balkanlıoğlu’na hayırlı olsun dileklerinde bulunarak Sakarya’daki çalışmalarında başarılar diediler.

Başkan Sak, “Günümüzde girişimciliğe dayalı yükselen ekonomiler ön planda. Bu bağlamda genç girişimcilik de büyük önem teşkil ediyor, bizler de tüm kurumlarımızın işbirliği desteği ile girişimcilerimize yol göstermeye gayret ediyoruz.

Söz konusu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Balkanlıoğlu, Türk insanı girişimci ruha sahiptir. Türkiye girişimciliğin motoru olabilir. Bu işin ucundan tutan herkesi desteklemek için buradayız. Artık geleceğe bakmak lazım. Memleketin kalkınma ve gelişmeye ihtiyacı var. Genç girişimcilerle birlikte ülkemiz çok önemli bir yol katedecektir.” diyerek iyi dileklerde bulundu.

 

Haber Tarihi : 24/10/2017
Haber Medya
Paylaş