İlgi: Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)'un 07.11.2016 Tarih ve 21114 Sayılı Yazısı.

Sayın Üyemiz,

İlgi yazı ile;

- Kapasite Esaslarından "Grup 3543 Madeni Yağ İmalatı" kriteri ve "Ek-A: Madeni Yağ Tesislerinde Üretim Yetkinlik Değerlendirmesi" kapasite kriterleri hakkında Odaların talepleri doğrultusunda yenileme çalışmaları yapıldığı bildirilmektedir. Ayrıca bu kriterle ilişkili olan” 7- Muhtelif Kimyasal Madde Üretimi” kapasite kriteri de yeniden hazırlanmıştır.

- Hazırlanan kriter taslaklarının; http://www.tobb.org.tr/SanayiMudurlugu/Sayfalar/KriterTaslaklari.php sayfasında yayımlandığı belirtilerek, söz konusu kapasite kriterleri hakkında varsa görüş ve önerilerinizin 08 Aralık 2017 tarihine kadar Odamız Sanayi ve Arge Servisine ([email protected] ) gönderilmesi istenmektedir.

Saygılarımızla,

Yiğit ATEŞ
GENEL SEKRETER

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

[{HTMLVIEW}]

[{UNSUBSCRIBE}]