Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde faaliyet gösteren ve çoğunluğunu mobilya imalatı ile iştigal eden üyelerin oluşturduğu 8 ve 26. Meslek Komiteleri üyeleri, CNR İMOB-14.Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı’na katıldı.

SATSO, 26.Meslek Komitesi’nden Meclis Üyesi Murat Kurtuluş,  Meslek Komite Başkan Yardımcısı İsmet Durak, meslek lisesi  mobilya bölümü öğrenci ve öğretmenlerinin ziyaretçi olarak katıldığı fuar, katılımcılara sektördeki gelişmeler ve inovasyon çalışmalarını yakından takip etme imkanı sundu.

Türkiye’nin en büyük ve tek uluslararası mobilya fuarı olan CNR İMOB-14.Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı’na İMKB Anadolu Lisesi mobilya bölümü öğrencileri ile katılan 8 ve 26. Meslek Komiteleri üyeleri, sektörü öğrencilere yakından tanıtarak özendirmeyi amaçladıklarını ifade ettiler.

Komite üyeleri yaptıkları değerlendirmede, 500’ün üzerinde firmanın katılımı ile  düzenlenen fuarın sektör temsilcileri ve meslek adaylarına vizyon katacak nitelikte olduğunu dile getirdiler.  Üyeler ayrıca, 8. ve 26. Meslek Komitesi işbirliği ile hayata geçirilen Geleceğim Mobilya Projesi kapsamında gerçekleştirilen fuar ziyaretlerinin öğrencilerin mesleki kazanımları açısından önem teşkil ettiğine dikkat çektiler.

 Üyeler ayrıca, sektörün gelişimini yakından izlemek ve öğrencilerin, bu sektörün geleceğine yönelik ciddi fikir sahibi olmalarına yardımcı  olmak amacıyla düzenlenen fuar ziyaret programı için Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası ve Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul’a desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

CNR İMOB fuarı bu yıl da, katılımcı, ziyaretçi sayısı, kurulduğu alan ve oluşan iş hacmi açısından ulaşılması güç rekor seviyelere ulaşması bekleniyor.
 CNR EXPO Yeşilköy’de 6 gün boyunca açık kalan CNR İMOB’u  2017 yılında 46 bin 875’i yabancı, 119 bin 148’i yerli olmak üzere, toplam 166 bin 23 profesyonel ziyaretçi gezmişti.

 

Haber Tarihi : 29/1/2018
Haber Medya
Paylaş