Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası tarafından oluşturulan “Kırsalın Köy Doğal Pazarı'nı ziyaret ettiler.

 SATSO Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Zehra Köse Dirim ve İcra Komitesi Üyeleri Yönetim Kurulu Üyesi Fatma Aygün Kahya ve Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya’nın da katılımı ile Edirne’de yöresel ürünlerin üretilerek pazara sunulduğu Kırsalın Köy Doğal Pazarı'nı yerinde incelediler.

Sakarya Heyeti, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı,  Edirne İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Elmas Aslan ve kurul üyelerinden oluşan heyet ile Geyve Yöresel Ürünler Pazarı için  rol model oluşturan bölge hakkında bilgi aldı.

SATSO Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Zehra Dirim, "Gördüğümüz kadarı ile Kırsalın Köy Doğal Pazarı'nda ciddi bir çalışma yapılmış herkesin emeğine sağlık. Halk burada tamamen işin içine katılmış, pazar yerinde gördüğümüz kadınlarımızda gayet mutlu. Katma değeri yüksek ürünlerimizle bölgemize, Sakarya'mıza ve tüm ülkemize katma değer kazandırmaya gayret ediyoruz. Bunun için Geyve Yöresel Ürünler Pazarı'nı da geliştiriyoruz.”dedi.

Haber Tarihi : 30/3/2018
Haber Medya
Paylaş