Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası çoğunluğunu mobilya ve ahşap ürünler imalatçılarının oluşturduğu 26. Meslek Komitesi Sakarya Üniversitesi Uluslararası Ticaret Bölümü işbirliği gerçekleştirilen UPEP projesi çalışmalarını yürütüyor.

Söz konusu proje kapsamında mobilya sektöründe iştigal eden üyeleri ziyaret eden 26. Meslek Komitesi üyeleri,  yabancı öğrencilerin staj yapması ve dolayısıyla firmalara ihracat anlamında katkı sağlanmasını hedefliyor.

UPEP projesi ile yabancı öğrencileri hem istihdama kazandırmak hem de firmalarımızı uluslar arası arenada hedef pazarlara sağlamak amacıyla gerçekleştirilen birebir ziyaretler ve firma öğrenci eşleştirme planlamalarından verimli sonuçlar elde edilmesi bekleniyor.

Yerelden globale önemli bir çalışma olarak nitelendirilen UPEP projesi ile Sakaryalı mobilya firmaları dünya pazarına açılma imkanı bulacak

Haber Tarihi : 8/6/2018