Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde faaliyetlerinin sürdüren “Çevre Komisyonu” Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nu ziyaret etti.

Ziyarette, SATSO Çevre Komisyonu Başkanı Tuncer Açan ve Komisyon Üyeleri yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi vererek kurumsal çevre hassasiyeti üzerine görüş alışverişinde bulundu.

SATSO Çevre Koruma Komisyonu Başkanı Tuncer Açan, “Komisyon olarak SATSO öncülüğünde çevre hassasiyetinin ilimizde en üst düzeyde olması için çeşitli çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Bu kapsamda SATSO paydaşlarına ziyarette bulunarak çalışmalarımız hakkında bilgi veriyoruz. Büyükşehir Belediyemizin çevre çalışmalarını yakından takip etmekteyiz. İlimizin turizmi ve tarım alanlarını etkilemeyecek yatırımların gelmesi konusunda oldukça hassasız. Bir alanın gelişmesi diğer alanı yok etmemeli. Belediyemizin çevreye göstermiş olduğu hassasiyet için Başkan Toçoğlu’na teşekkürlerimizi sunuyoruz. ” diye konuştu

“Toprağın ve Yeşilin Şehri”

Sakarya’nın doğal güzelliklerini korumak için elinden geleni yapacağını ifade eden Başkan Toçoğlu, “ Büyükşehir Belediyesi olarak göreve başladığımız ilk günden bu yana tercihimizi doğandan, insandan, denizden ve yeşilden yana kullandık. Şehrin geleceği için yeni parklar, meydanlar ve yeşil alanlar kazandırdık. İnşa ettiğimiz yeni yaşam alanları ile vatandaşlarımızın gökyüzü ile temasının kesilmesine asla izin vermedik. Çevre, Büyükşehir Belediyesi olarak hassas olduğumuz konuların başında gelmektedir. Çevre konusunda hep birlikte bir hassasiyet ortaya koymalıyız. Bu noktada şehrin tüm kurumlarıyla iletişim halindeyiz.” diye konuştu.
Haber Tarihi : 5/10/2018
Paylaş