Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) bünyesinde faaliyetlerini sürdüren ve sağlık, temizlik ve kozmetik ürünlerin ticareti ile iştigal eden üyelerden oluşan 15. Meslek Komitesi, üyelerinin sorunlarının giderilmesi konusunda başlatmış olduğu kurum görüşmelerine Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret ederek devam etti.

Meclis üyeleri Ercan Başnuh ve Ekrem Secgin ile birlikte komite Başkan yardımcısı Davut Acunman ve Komite üyesi Özer Durmuş’tan oluşan 15. Meslek Komitesi, Sakarya İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş tarafından ağırlandı.

İl Milli Eğitim müdürlüğünde görevli bazı şube müdürlerinin de hazır olduğu görüşmede sosyal sorumluluk projeleri kapsamında okullarda yürütülen hijyen eğitimi ve beyaz bayrak projelerine katkı vermek istediklerini belirten komite üyeleri ayrıca, engelli bireylerin ilimizdeki sağlık raporları konusunda yaşadığı sıkıntılar nedeniyle ortak çalışma yapma dileklerini ilettiler.

SATSO’nun diğer komiteleri ile özellikle mesleki teknik eğitimler konusunda ortak çalışma hazırlıkları olduğunu ifade eden İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, komitenin ziyaretinden memnuniyetini dile getirdi

Görüşme konuları ile ilgili bir takvim çalışması başlatan 15. meslek komitesi,  SATSO ile kurumlar arasında oluşan ortak çalışma ve diyaloğun ilimize ciddi projeler kazandırdığını ifade etti.

Haber Tarihi : 18/1/2019
Paylaş