Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) bünyesinde faaliyetlerini sürdüren ve çoğunluğunu Kitap, Kırtasiye, Basım, Reklam, Medya ve Yayın Kuruluşlarının oluşturduğu 12. Meslek Komitesi Dijital Teknolojiler Işığında Marka Yaratma ve Yönetme konulu eğitim semineri düzenleyecek.

12. Meslek Komitesi tarafından organize edilen eğitime, Diverseffect Ajans Başkanı Coşkun Yeşilbaş ve Bahçeşehir Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Pazarlama Yüksek Lisans Programları Koordinatörü Dr. Selçuk Tuzcuoğlu katılım sağlayacak.

Müşteri ilişkilerine önem vermeyen ve teknolojiyi takip etmeyen şirketlerin yok olmaya mahkum oldukları günümüzde, en kurumsalından, en dinamiğine tüm şirketlerin desteğe ihtiyacı vardır. Sakarya’da faaliyet gösteren firmalara almaları gereken önlemleri hatırlatmak  ve ekonomik koşulları fırsata çevirmelerine destek sağlamak için düzenlenecek olan eğitimde; Bahçeşehir Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Selçuk Tuzcuoğlu, güncel görsel örneklerle destekleyerek markaların nasıl daha tercih edilir hale getirilebileceğini anlatacak.

Diverseffect Ajans Başkanı Coşkun Yeşilbaş, dijital pazarlama mecralarının daha etkili ve en uygun maliyetlerle nasıl yönetileceğinin bilgisini aktaracak.

 

 

 

Haber Tarihi : 12/3/2019
Paylaş