Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde faaliyet gösteren ve çoğunluğunu ısıtma, soğutma ve mekanik tesisatçılar grubunun oluşturduğu 7. Meslek Komitesi 2019 yılı planlanan eğitim takvimi kapsamında, üyelere yönelik “VRF İklimlendirme Sistemleri” konulu eğitim semineri düzenledi.

SATSO Konferans Salonunda gerçekleşen eğitim, Daikin Türkiye Firması’ndan Okan Yoluak gözetiminde gerçekleştirildi. Eğitime 7. Meslke Komitesi’nden Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Doğan Çatalbaş, 7. Meslek Komitesi Başkanı Emre Şahin, Komite Üyeleri ve sektör temsilcileri iştirak etti.

Programın açılış konuşmasını yapan 7. Meslek Komitesi Başkanı Emre Şahin şunları dile getirdi:  “ SATSO 7. Meslek Komitesi olarak bilgileri güncellemek ve yeni teknolojilerden haberdar olmak için düzenlediğimiz eğitimler her geçen gün meyvesini veriyor ve vermeye de devam edecektir. Sakarya ilimiz sanayi şehri olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir. İlimizdeki sanayi tesislerinin mekanik tesisat ve iklimlendirme konusunda ihtiyaçları her geçen gün artış göstermektedir. Bu ihtiyacı da meslek grubumuz karşılayacak kapasitededir. Programımızda bizlere katkı sunacak olan Okan Yoluak’a meslek grubumuz adına teşekkür ediyorum. 7. Meslek komitesi olarak eğitimlerimiz devam edecektir.” ifadelerini kullandı.

Eğitmen Okan Yoluak verdiği eğitimde, VRF sistemleri ile iklimlendirme, kullanım alanları, doğru cihaz seçimi ve avantajları, cihaz konumlandırma ve bileşenlerin düzgün birleşimi ve sistem elemanlarının hangi görevi gerçekleştirdiği konularında bilgilerini dinleyenlere aktardı.

VRF İklimlendirme Sistemleri eğitimi sektör temsilcilerinin yoğun katılımı ile gerçekleştirildi.

 

 

Haber Tarihi : 12/4/2019
Haber Medya
Paylaş