Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Turizm Komisyonu’nun öncülüğünde gerçekleşen ‘çocuklar için uçurtma şenliği’ düzenlendi. Düzenlenen şenlik çocuklar tarafından büyük ilgi ve beğeni topladı.

Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında Sakarya Üniversitesi Beden Eğitimi Yüksek Okulu futbol sahasında gerçekleşen etkinliğe sevgi evlerinden ve okullardan gelen çocukların yanı sıra SATSO Turizm Komisyonu Başkanı Taner Belge ve çok sayıda komisyon üyeleri katılım gösterdi.

Yaklaşık 200 çocuğun katıldığı etkinlikte çocuklar teknolojik bağımlılıktan uzak bir şekilde gönüllerince eğlenme fırsatı buldu. Her çocuk uçurtmasını kendi yaparak uçurma fırsatı buldu. Mutlulukları gözlerinden okunan çocuklar şenliği düzenleyenlere teşekkür ve sevgilerini ilettiler.

“Vesile olduğumuz için çok mutluyuz”

SATSO Turizm Komisyonu Başkanı Taner Belge, komisyon olarak sosyal sorumluluğa önem verdiklerini belirterek bu tür organizasyonları düzenlemekten keyif aldıklarını belirtti. Belge; “ 23 Nisan Çocuk Bayramı haftası dolayısıyla 200 çocuğumuzun katıldığı bu şenliği düzenledik. Turizm Komisyonu olarak böyle sosyal sorumluluk projelerini gerçekleştirmeye özen gösteriyoruz. Öncelikli amacımız çocuklarımızın eğlenmesini sağlamaktı. Buradaki tek amacımız çocuklarımızın sadece uçurtma uçurması değil, koşması, gülmesi, eğlenmesiydi. Bunlara vesile olduğumuz için çok mutluyuz” dedi.   

Düzenlenen uçurtma şenliğine öğrencileri ile birlikte katılan Beden Eğitimi Öğretmeni Mine Bektaş, öğrencilerinin çok mutlu olduklarını belirtti. “ Şenliğe öğrencilerim ile birlikte geldim. Onların teknolojiden uzak, gönüllerince eğlenebilmeleri için düzenlen bu etkinlik bizleri çok mutlu etti. 23 Nisan bütün çocuklarımızın bayramı ve onların doyasıya eğlenmelerini ve mutlu olmalarını istiyoruz.” diye konuştu.

Haber Tarihi : 3/5/2019
Haber Medya
Paylaş