Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Sakarya Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Mertcan Korkmaz ve Kurul Üyeleri Sakarya Valisi Ahmet Hamdi Nayir’e makamında ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyarette günümüzdeki girişimciliğin geldiği nokta, verilen destekler ve şehre sağladığı yararlardan bahsedildi.

Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Mertcan Korkmaz, kurulun çalışmaları ve projeleri hakkında Vali Nayir’e bilgiler verdi. Artık girişimciliğin çok daha önemli olduğunu, Sakarya’da girişimciliğin ve girişimciliğe verilen desteğin büyük rakamlara ulaştığını belirten Başkan Korkmaz, gençleri daha da çok girişimciliğe yöneltecek çalışmalar için kurumlar ile işbirliği içerisinde olduklarını belirtti. Kurul olarak amaçlarının gençlere girişimciliği aşılayacak yönlendirme, eğitim, teşvik ve desteklerden faydalandırma gibi birçok yardımcı unsur ile daha çok girişimci genç kazanmak olduğunu vurguladı.

SATSO Genç Girişimciler Kurulu’nun gerçekleştirdiği ziyaretten memnuniyetini dile getiren Vali Ahmet Hamdi Nayir, şehrin her zaman genç girişimcilere ihtiyacı olduğunu, çalışkan, üreten, düşünen ve dinamik bir neslin şehre çok katkı vereceğine emin olduğunu belirtti. Vali Nayir, “Gençlerimizin daima arkasındayız. Girişimci bir düşüncenin bir destek ile büyük yerlere gelebileceğini biliyoruz ve bunu ortaya çıkarmak için yapılan çalışmalarınızdan dolayı sizleri kutluyorum” ifadelerini kullandı.

 

Haber Tarihi : 10/5/2019
Haber Medya
Paylaş