Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Ticareti Araştırma ve Geliştirme Komisyonu Turkeybuild İstanbul Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknoloji Fuarı’nı ziyaret etti.

Kapılarını 42. kez katılımcılara açan ve inşaat sektörünün nabzını tutan Turkeybuild İstanbul Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknoloji Fuarı kapılarını Tüyap Fuar ve Kongre merkezinde gerçekleştirildi.

Fuara iştirak eden Sakaryalı firmaları ziyaret ederek standlarını inceleyen SATSO Ticareti Geliştirme Komisyonu değişen ve gelişen teknolojiler hakkında fikir sahibi oldular.

SATSO Ticareti Geliştirme Komisyon Başkanı ve Meclis Üyesi Behlül Bayrak öncülüğünde komisyon ve meclis üyelerinin katılımı ile gerçekleştirilen Turkeybuild İstanbul Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknoloji Fuarı ziyareti üyeler tarafından memnuniyetle karşılandı.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Ticareti Geliştirme Komisyon Başkanı Behlül Bayrak şunları dile getirdi:

“Ülkemiz ekonomisini yakından etkileyen ve tetikleyen iş kollarından birisi olan inşaat ve yapı sektörüyle ilgili yakından bilgi sahibi olmak ve üyelerimizi standlarında ziyaret ederek destek olmak amacıyla Türkiye’nin en büyük fuarına katıldık. Fuarların hem sektöre hem ekonomiye katkısı yadsınmaz dolayısıyla ilimiz ve bölgemiz ticaretini canlandıracak her türlü faaliyetin yanındayız. Yaşadığımız ekonomik süreçte fuarların ticareti canlandırmak adına daha da önem taşıdığına inanıyoruz.

Sakaryalı firmalarımızın standlarını ziyaret ederek gelen ziyaretçilerle Türkiye ve Sakarya’daki yapı sektörü ve sektörün sorunlarına ilişkin görüş alışverişinde bulunduk. SATSO adına gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerden firmalarımız oldukça memnuniyet duyduklarını ve kendilerini yalnız bırakmadıkları için Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Akgün Altuğ başta olmak üzere komisyonumuz ve camiamıza teşekkürlerini ilettiler.” dedi.

Haber Tarihi : 2/7/2019
Haber Medya
Paylaş