Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası, Facebook  ve TOBB işbirliğinde TOBB Sınırları Aşan Türkiye Projesi kapsamında Kadın Girişimciler için Sosyal Medya eğitimi düzenlenecek.

TOBB Sakarya İl Kadın Girişimciler Kurulu desteği ve SATSO ev sahipliğinde16 Temmuz Salı günü 13.30 ve 16.30 saatleri arasında gerçekleştirilecek eğitimle sosyal medya platformları üzerinde ticaret yapan kadınların sayısının artırılması amaçlanıyor.

Dijital çağda Kadın Girişimcilerimizi desteklemek ve sosyal medyanın gücünü kullanarak daha verimli çalışmalarına katkıda bulunmak ve kullanabilecekleri araçlar ve yöntemler üzerine bilgi vermek amacıyla düzenlenecek eğitimde; sosyal medyanın gücü ve bu gücün kaynağı, farklı platformlar arasında en azından hangilerini kullanmalıyız, bu platformlardan Facebook İşletme Sayfaları hakkında, Sosyal medyada reklam verirken hedef kitle tanımı, bütçe ve sürenin önemi gibi konularda detaylı bilgiler verilecek.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası’nda 16 Temmuz Salı günü 13.30 ve 16.30 saatleri arasında gerçekleştirilecek eğitim programına katılım ücretsiz.

 

 


 

Haber Tarihi : 12/7/2019
Paylaş