Sayın Üyemiz,

2018 yılında 28 ülkeden 817 firmanın katıldığı, fuarı 40.000 üzerinde iş insanının ziyaret ettiği ve mobilya, döşemelik kumaş, ev aletleri ve aksesuarları, iç ve dekora yönelik eşya, aydınlatma, mobilya üretimi için ekipman ve aletleri sektörlerinden ürünler sergilendiği Mebel Moscow 2019 fuarı için Odamızca ziyaret planlanmaktadır. 

Odamızın ilgili meslek gruplarında faaliyet göstermekte olan üyelerine yönelik olarak 17-21 Kasım 2019 tarihleri arasında Rusya Federasyonu'nun Moskova kentinde düzenlenecek olan Mebel Moscow fuarı için ikili iş görüşmelerinin de dahil olduğu bu programa katılmak isteyen üyelerimizin 06 Eylül 2019 Cuma günü saat 16:00'ya kadar ekte bulunan katılım talep formunu [email protected] adresine ulaştırmaları gerekmektedir.

Konuyla ilgili program ve katılım talep formu ekte olup, Moskova ve Briansk bölgesinde sektöre yönelik ücretsiz olarak ikili iş görüşmeleri gerçekleştirilecektir. 
Bilginize rica ederiz. 

Not: 
- Briansk Bölgesindeki konaklamamız ve ikili iş görüşmeleri masrafları İhracat Odaklı Kobi Koordinasyon merkezi tarafından karşılanacaktır. (http://32export.ru/export_br_en)

- Rusya halen Ülkemiz için normal pasaport sahiplerine vize uygulamakta olup, tur firması üzerinden önerilen vize ücreti 160 Euro'dur. Bireysel olarak kendi vize aracılık hizmeti veren firmalarınız ile de başvuruda bulunabilirsiniz. 

Saygılarımızla,


Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası


Programa ulaşmak için tıklayınız.
Talep Formuna ulaşmak için tıklayınız.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

 

SATSO Mobil Uygulama
 Apple Store  Google Play
 
Sosyal Medya Hesaplarımız
 Instagram  Twitter  Facebook  Youtube  Linkedin
Haber Tarihi : 4/9/2019
Paylaş