Sayın Üyemiz,

İMMİB. İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği’nden tarafımıza ulaştırılan bir yazıya istinaden 2020 yılında düzenlenecek olan ; INTERNORGA (13-17 Mart 2020, Hamburg – ALMANYA) fuarının milli katılım organizasyonunun İMMİB tarafından organize edileceği bildirilmiştir.

93. kez düzenlenecek olan Avrupa'nın en büyük Endüstriyel Mutfak ve Gastronomi fuarlarından biri olan bu fuara İMMİB organizasyonu altında katılmak isteyen firmalarımızın, https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScwHQCZ1jiwRnsUjLshEEQhhAEOhPu_TlVOxf1K-Nhx-RZ4GQ/viewform linkinde yer alan Ön Başvuru Formunu doldurarak, 595 €/m2 olan katılım bedeli ön ödemesinin yatırıldığını gösterir banka dekontunu en geç 11 Ekim 2019 Cuma günü saat 17:30'a kadar İMMİB Metaller Sektör Şubesi'ne (E-mail: [email protected] ) göndermeleri önemle rica olunur.

Detaylı bilgi için Berna Ünlütürk ile aşağıdaki telefon numaralarından irtibata geçebilirsiniz.
+90 212 454 00 00 Dahili : 1789

Konuyla ilgili tarafımıza ulaştırılan üst yazı ektedir.

Saygılarımızla,

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası

Resmi yazıya ulaşmak için tıklayınız.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

SATSO Mobil Uygulama
 AppStore  Google Play