Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası 21. Meslek Komitesi (Otomotiv ve Yedek Parça Ticareti) aylık komite toplantısını SATSO Motorlu Araçlar Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirdi.

Söz konusu toplantıya SATSO Meclis Başkanı Talip Kuriş, 21. Komite başkanı Taner Belge, Komite Üyeleri; Mustafa Buruşoğlu, Fatih Altındağ, Vedat Yaşlıca, Ziya Kural, Ömer Bayrak, Fikret Tek, SATSO Motorlu Araçlar Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Fatih Şumnulu ve Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü İrfan Karaçayır iştirak etti.

Gündem maddelerinin görüşüldüğü toplantının ardından meslek liseleri sanayi iş birliğinin önemine değinilerek, sektörün okuldan beklentileri ve çözüm önerileri üzerine fikir alışverişinde bulunuldu. Otomotiv sanayi temsilcilerinin de yer aldığı toplantıda, okul sanayi işbirliği adına gelecekte atılacak adımlar da istişare edildi.

 SATSO 21. Meslek Komitesi adına değerlendirmede bulunan Komite Başkanı Taner belge, otomotiv sektöründe ihtiyaç duyulan nitelikli eleman ihtiyacının giderilmesine yönelik çalışmalar kapsamında SATSO Motorlu Araçlar Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile işbirliği yapmaktan memnuniyet duyduklarını dile getirdi. Belge ayrıca, otomotiv sektörünün eksikliklerinin bu çalışmalarla giderilmesi doğrultusunda destek olan meslek liselerine teşekkür etti.

 

Haber Tarihi : 6/12/2019
Haber Medya
Paylaş