Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde çalışmalarını yürüten TOBB Sakarya İl Genç Girişimciler Kurulu ve Dent Grup firması işbirliği ile Sakarya Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi öğrencilerine yönelik ‘Girişimcilik ve Markalaşma’ konulu bir seminer düzenlendi.

Sakarya Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi Prof. Dr Gültekin Yıldız Salonu’nda gerçekleşen seminerde Dent Grup firmasından Yönetim Kurulu Üyesi Msc. Dt. Neşve Kayabaşoğlu, konuşmacı olarak katıldığı seminerde öğrencilere, kariyer hikayesi ve mesleki deneyimlerini aktardı.

Söz konusu seminere Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Mertcan Korkmaz ile kurul üyeleri, Sakarya Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Hakan Akın, diş hekimliği fakültesinden öğretim üyelerinin yanı sıra çok sayıda öğrenci iştirak etti.

Seminerin açılış konuşmasını yapan Genç Girişimciler Kurulu Mertcan Korkmaz, kurulun faaliyetleri, hedefleri hakkında bilgiler vererek gençleri girişimciliğe teşvik etmenin önemine vurgu yaptı.

SAÜ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Hakan Akın, öğrencilerinin bu mesleği sevmelerin için ilham alacağı kişiler olmasının çok önemli olduğunu belirterek, katılımları için Dt. Neşve Kayabaşoğlu’na teşekkürlerini iletti.

Seminerde konuşan Dt. Neşve Kayabaşoğlu, mesleki başarıları ve deneyimler, ilham kaynakları gibi birçok konuda bilgiler verdiği seminerde şunları dile getirdi. “İnsana her zaman başarıları kadar başarısızlıkları da ilham vermeli ve bundan ders çıkarılmalıdır. Hastalarınız sizleri kaliteli bir diş hekimi olduğunuz içi tercih etmelidir. Bu durum böyle yönetildiği takdirde hem mesleki saygınlığa ulaşmanız hem de işinize olan saygınız artacaktır.”

Verimli geçen ve yoğun katılımın gerçekleştiği seminerin ardından Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Mertcan Korkmaz ve Dekan Hakan Akın tarafından plaket takdim edildi.

Haber Tarihi : 20/12/2019
Haber Medya
Paylaş