SATSO bünyesinde çalışmalarını yürüten Eğitim ve Öğretim sektörü temsilcilerinin oluşturduğu 29. Meslek Komitesi, aylık olağan toplantısını meslek grubu üyelerinin de katılımıyla webinar platformu üzerinden gerçekleştirdi.

2021 yılının SATSO’da üyelerle iletişim yılı belirlenmesine istinaden 29. Meslek Komitesi olağan toplantısına meslek grubundan temsilcileri ağırlayarak eğitim-öğretim sektörüne ilişkin istişarelerde bulundu ve gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

Meslek Komitesi Başkanı Ebru Kırtaş, “2020 yılı çoğu sektör gibi eğitim-öğretim sektörünü de ciddi anlamda etkiledi. Pandemi sadece ticari olarak değil çocuklarımızın da geleceğine yönelik birtakım olumsuzluklar getirdi. Çocuklarımız okullarından neredeyse 1 yıldır uzaklar. Eğitim-öğretim sektörü de ayakta kalmak için mücadele ediyor. Odamızın 2021 yılını üyelerle iletişim yılı olarak belirlemesi ile artık aylık olağan toplantılarımızda sektörümüzü başarıyla temsil eden meslek grubu üyelerimizi de ağırlayacağız. Toplantılarımızda sektörümüz adına çözülmesi aşılması gereken zorluklar ve geliştirmemiz gerektiğimiz yönlerimize yönelik çok daha verimli sonuçlar çıkacağını ümit ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Haber Tarihi : 29/1/2021
Paylaş