SATSO bünyesinde çalışmalarını yürüten Hırdavatçılar, Metal Ticareti ve Geri Dönüşüm sektörü temsilcilerinin oluşturduğu 14. Meslek Komitesi, aylık olağan toplantısını meslek grubu üyelerinin de katılımıyla webinar platformu üzerinden gerçekleştirdi.

2021 yılının SATSO’da üyelerle iletişim yılı belirlenmesine amacıyla 14. Meslek Komitesi, olağan toplantısında meslek grubundan temsilcileri ağırlayarak sektöre ilişkin istişarelerde bulunularak sorunlar ve çözüm önerileri tartışıldı, gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

Meslek Komitesi Başkanı İlker Hasköylü, “14. Meslek Komitesi olarak sektörümüzün gelişimi, geleceği ve gidişatı hakkında katılım ve çözüm odaklı çalışmaya gayret ediyoruz. Odamızın 2021 yılını üyelerimizle iletişim yılı olarak belirlemesi ile artık aylık olağan toplantılarımızda meslek grubu üyelerimizi ağırlayacak olmaktan memnuniyet duyuyoruz. Sektörümüzde tecrübesiyle piyasaya yön veren, bu sektörün verimli işlemesi adına faaliyette bulunmak ve görüşleriyle ışık tutacak birçok üyemiz var. Birlikten kuvvet doğar diyoruz ve her ay olağan toplantımızda meslek grubu üyelerimizle istişareler gerçekleştirerek toplantılarımızdan daha verimli sonuçlar çıkmasını ümit ediyoruz.” dedi.

Haber Tarihi : 5/2/2021
Paylaş