SATSO bünyesinde çalışmalarını yürüten Tekstil, Deri ve Hazır Giyim Ticareti sektörü temsilcilerinin oluşturduğu 6. Meslek Komitesi, aylık olağan toplantısını meslek grubu üyelerinin de katılımıyla webinar platformu üzerinden gerçekleştirdi.

2021 yılının SATSO’da üyelerle iletişim yılı belirlenmesine amacıyla 6. Meslek Komitesi, olağan toplantısında meslek grubundan temsilcileri ağırlayarak sektöre ilişkin istişarelerde bulundu ve gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

Meslek Komitesi Başkanı Mustafa Köroğlu, “Bizler 6. Meslek Komitesi olarak özellikle pandemi döneminin başından beri tedbirler nedeniyle zor günler geçiren üyelerimizi sık sık ziyaret ederek iletişim kurmaya devam ettik. Salgına karşı alınan tedbirler nedeniyle özellikle cadde esnaflarımızın taleplerini, görüşlerini aylık olağan toplantılarımızda tartışarak çalışmalar gerçekleştirdik. Odamızın aldığı karar ile 2021 yılının üyelerle iletişim yılı olarak belirlenmesiyle birlikte artık aylık olağan toplantılarımızda meslek grubu üyelerimizi ağırlamaktan memnuniyet duyacağız. Üyelerimizle aramızda olan sıkı sektörel iletişimi toplantılarımızda da sağlayarak daha verimli kararlar alarak sektörümüzün gelişimi için çalışmayı ümit ediyoruz.” dedi.

Haber Tarihi : 12/2/2021
Paylaş