SATSO bünyesinde çalışmalarını yürüten, Unlu Mamuller-Et ve Süt Ürünleri sektörü temsilcilerinin oluşturduğu 27. Meslek Komitesi aylık olağan toplantısını meslek grubu üyelerinin de katılımıyla webinar platformu üzerinden gerçekleştirdi.

2021 yılının SATSO’da üyelerle iletişim yılı belirlenmesine istinaden 27. Meslek Komitesi, artık aylık olağan toplantılarında meslek grubundan temsilcileri ağırlayacak. Söz konusu toplantıya Komite Başkanı Gülfer Kılıç ile Başkan Yardımcısı İbrahim İpekçi, Komiteden Meclis Üyeleri Ergin Balcı, İrfan Demircioğlu, Talha F. Cömert ile Komite Üyelerinden Gökhan Yaman, Ayhan Balcı ve beraberinde davetli meslek grubu üyeleri iştirak etti.

Gerçekleşen toplantıda sektöre ilişkin istişarelerde bulunularak sorunlar ve çözüm önerileri tartışıldı, gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

Komite Başkanı Gülfer Kılıç toplantı ile ilgili yaptığı açıklamada şunları dile getirdi; “Komite toplantılarımızda sektörümüzün daha da iyi faaliyet göstermesi adına verimli kararlar almakta ve pozitif çalışmalar gerçekleştirmekteyiz. Komite olarak da sektörümüzün sürekli nabzını ölçüp üyelerimizle iletişime önem vererek onların görüş ve önerilerine yönelik faaliyetlerimizi yürütmekteyiz. Odamızın 2021 yılını üyelerimizle iletişim yılı olarak belirlemesi ile artık sektörümüzde tecrübesiyle öne çıkan, komite çalışmalarımıza ekstra katkılar sağlayacak meslek grubu üyelerimizi toplantılarımızda ağırlayacağız. Bu uygulama ile toplantılarımızın daha da verimli, işlevsel geçeceğini ümit ediyoruz.” dedi.

Haber Tarihi : 19/2/2021
Paylaş