Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde çalışmalarını yürüten, Eğitim ve Öğretim sektörü temsilcilerinin oluşturduğu 29. Meslek Komitesi, Kocaeli Ticaret Odası bünyesinde faaliyetlerini yürüten eş değer sektör temsilcisi olan 15. Meslek Komitesi ile ortak bir online toplantı gerçekleştirdi. 

Söz konusu toplantıya SATSO 29. Meslek Komitesi Başkanı Komitesi Başkanı Ebru Kırtaş, Başkan Yardımcısı Adem Aygün, Komiteden Meclis Üyesi Kenan Taçyıldız ile KOTO Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Akif Şen, 15. Meslek Komitesinden Komite Başkanı Handan Kümeli ile beraberinde Komiteden Meclis Üyeleri ve Komite Üyeleri iştirak etti. 

Toplantıda pandemi döneminde çocukların eğitimi, özel eğitim kurumlarının faaliyetleri, sürücü kursları gibi konular üzerine karşılıklı olarak istişareler gerçekleştirilerek sorun ve çözüm önerileri tartışıldı. İki kuruluş temsilcisinin sektörel sorunların çözümü amacıyla işbirliği içerisinde çalışması hakkında mesajlar verilerek birlikte oluşturulacak bir rapor ile çalışmaların ve hedeflerin belirleneceğinin altı çizildi. 

Haber Tarihi : 8/3/2021
Paylaş