Sayın Üyemiz;

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden Odamıza gelen yazıda; UBAK izin belgesi dağıtım kriterlerinin yeniden değerlendirilmesi amacıyla, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı yetkililerinin katılımıyla -COVID-19 salgını da dikkate alınarak video konferans yöntemiyle- Birliğimiz koordinasyonunda 20 Nisan 2021 Salı Günü Saat 14:00’te UBAK Çalıştayı düzenleneceği bildirilmektedir.

Bu kapsamda söz konusu Çalıştayın daha verimli olabilmesi amacıyla UBAK belgelerine ilişkin görüş, talep ve sorularının Birliğimize iletilmek üzere aşağıda belirtilen form aracılığıyla 5 Nisan 2021 Pazartesi günü mesai bitimine kadar Odamız [email protected] adresine gönderilmesi talep edilmektedir.

20 Nisan 2021 Salı Günü Saat 14:00’te gerçekleştirilecek UBAK Çalıştayı’na katılmak isteyen üyelerimizin https://tr.surveymonkey.com/r/MDXJYZN adresi üzerinden 5 Nisan 2021 Pazartesi günü mesai bitimine kadar kayıt olması gerekmektedir.

UBAK Çalıştayı Talep-Görüş-Sorun Bildirme Formuna ulaşmak için tıklayınız.

Haber Tarihi : 2/4/2021