Sayın Üyemiz,

Avrupa Birliği (AB), iklim değişikliğinin önüne geçmek, ekonominin çevreyle uyumlu büyümesini sağlamak için Aralık 2019 ‘da "AB Yeşil Mutabakatı" stratejisi oluşturulmuştur. Yeşil Mutabakatta geçen “Sınırda karbon vergisi” gibi uygulamalar ile AB’ye, hammadde, ara ürün ya da nihai ürün ihracatı yapan firmalar yakın zamanda AB tarafından getirilecek düzenlemelere göre, AB’ye ihraç ettikleri ürünler için Karbon Vergisi ödemek zorunda kalabilecekler.

Gaziantep Sanayi Odası tarafından, firmaların AB ile ticarette sorun yaşamamaları için bilgilendirme yapmak ve destek  olmak amacıyla Ticaret Bakan Yardımcısının katılımlarıyla 12.05.2022 Perşembe saat 13:00’da Gaziantep Teymur Continental Hotel’de "Gaziantep Yeşil Dönüşüm Zirvesi" düzenlenecektir. ZİRVEYE KATILIM SAĞLAMAK İÇİN AŞAĞIDAKİ KAYIT FORMUNU DOLDURMANIZ GEREKMEKTEDİR. Kayıt formuna ulaşmak için tıklayınız.

Tarih: 12 Mayıs 2022, Perşembe
Saat: 13:00-17:30