Sayın Üyemiz

KOSGEB Sakarya Müdürlüğü öncülüğünde ve Odamız işbirliğinde Almanya / Düsseldorf’ta gerçekleştirilecek Dört İhtisas Fuarı GIFA, METEC, THERMPROCESS ve NEWCAST fuarlarına 12-15 Haziran 2023 tarihlerinde Dökümhaneler, demir, çelik ve demir dışı metal endüstrileri, makine tedarikçileri, makine mühendisliği veya otomotiv endüstrisi çerçevesindeki iş kollarını ilgilendiren bir yurtdışı iş gezisi düzenlenecektir.

Yapılan araştırmalar neticesinde vize hariç yaklaşık maliyetin 1.700 Euro olması beklenmektedir katılımcılara, gerçekleştirilecek programa tam uyum ve sektörel uygunluk sağlamak kaydıyla KOSGEB’den %60'ı 45.000₺’ye kadar “Yurt Dışı İş Gezisi Desteği” çerçevesinde destek sağlanması planlanmaktadır.

Bahsi geçen KOSGEB desteğinin alınabilmesi için;

- Bahsi geçeb Yurt dışı iş gezisine, sektörel uyumu sağlayan en az 10 farklı KOSGEB üyesi firmanın katılması,
- Tüm firmaların KOSGEB-İşletme Geliştirme Destek Programları’nın aktif olması
- Yurt dışı iş gezisi desteği alabilmek için gerekli şartlarısağlamaları gerekmektedir.

Fuarlar ile ilgili detaylı bilgi için aşağıdaki web sitelerini inceleyebilirsiniz.

Gifa: www.gifa.com
Metec: www.metec.com
Thermoprocess: www.thermoprocess.com
Newcast: www.newcast.com

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası, en az 10 uygun KOSGEB firmasının geziye katılmaması sebebiyle bahsi geçen desteğin alınamaması durumunda hiçbir sorumluluk kabul etmez. Organizasyona katılmak isteyen üyelerimizin https://tr.surveymonkey.com/r/GXNTL2Y Linkinden ön başvuru yapmaları ve ekte bulunan KOSGEB Başvuru Formunu ve Taahhütnameyi doldurarak en geç 25 Nisan 2023 saat: 12:00’ye kadar tarihine kadar Odamız Ticaret ve Belgeler Müdürlüğü’ne ulaştırmaları gerekmektedir.

KOSGEB Başvuru Formuna ulaşmak için tıklayınız.
Taahhütnameye ulaşmak için tıklayınız.
Önemli Notlara ulaşmak için tıklayınız.

Duyuru Tarihi : 17/4/2023
Paylaş