Sayın Üyemiz,

Kocaeli Ticaret Odası ve Doğu Marmara ABİGEM işbirliğinde organize edilen Co-Matching İkili İş Görüşmeleri Etkinliği, 24 Ağustos 2023 tarihinde çevrimiçi olarak gerçekleştirilecektir.

Co-Matching etkinliğinde, bulunduğunuz ortamdan sisteme online bağlanarak ilgili sektörlerde faaliyet gösteren yabancı firma temsilcileri ile görüşmelerde bulunabilecek ve olası işbirliklerini değerlendirebileceksiniz.

İlgili Sektörler:
- Makine İmalatı
- Metal & Metal İşleme
- Plastik & Kauçuk
- Otomotiv & Otomotiv Yan Sanayi
- Kimya
- İnşaat & Yapı Malzemeleri
- Orman Ürünleri ve Mobilya
- Enerji
- Elektrik – Elektronik
- Gıda
- Turizm
- Gayrimenkul
- Dayanıklı Tüketim Malzemeleri

Co-Matching Etkinliği’nde;
- Sektörün önde gelen firmalarına ürün, proje ve hizmetlerinizi sunabilir,
- Yurtdışı bağlantıları ile iş ağınızı genişletebilir,
- Yeni ticari ve teknolojik işbirlikleri ve proje ortaklıkları kurabilirsiniz.

Kayıt için: https://co-matching2023.b2match.io (Katılım ücretsizdir)

Önemli Not: Etkinliğin dili İngilizce olup, firma profillerinin sisteme İngilizce olarak kaydedilmesi gerekmektedir. Etkinlik esnasında tercüman desteğine ihtiyacı olan katılımcılar, profil kaydını yaparken sistem üzerinden tercüman talebinde bulunabilirler. Etkinlik Broşürüne ulaşmak için tıklayınız.
Duyuru Tarihi : 11/8/2023