Sayın Üyemiz,


Odamız ve İnovakademi iş birliğiyle 20 Şubat 2024 Salı günü saat 10.00’ da Odamız Toplantı Salonunda “TİCARİ İNGİLİZCE YAZIŞMA TEKNİKLERİ” eğitimi gerçekleştirilecektir. 

Eğitimin Amacı:

İhracat yapmak isteyenler için profesyonel ve etkili İngilizce yazışma becerilerini geliştirmeye yönelik hazırlanmıştır. Katılımcılar, eğitim sonunda hem yazılı iletişimde daha yetkin hale gelecektir. Ayrıca farklı senaryolar ve kültürler arası uyum noktasında daha etkin olacaklardır.

Eğitim İçeriği:

• Farklı Kültürler Arasında İletişimin Sağlanması ve Ortak İletişim Dili Olarak İngilizcenin Tercihi
• Yazılı İletişim İle Sözel İletişim Arasındaki Farklar, Dikkat Edilmesi Gerekenler
• Web Siteleri ve Pazar Yerlerinde Şirket & Ürün Tanıtımı
• İletişim Aracı Olarak Tercih Edilen Yöntemler (E-Mail, Whatsapp, Linkedin, Sosyal Medya)
• Uluslararası Süreçler, Temel Dış Ticaret Kavramları ve Terimleri
• Siparişler, Teslimat, Ödeme, Kalite, Taşıma, Sigorta, Bankacılık ve Gümrük Konularında Yazışmalar
• Etkili E-Posta Yazabilmek için Bazı Güncel Uygulamalar

Eğitimci:

Varol ÜNEL;

-Saint Benoit Fransız Erkek Lisesinden 1982 yılında Boğaziçi Üniversitesi İİB Fakültesi İşletme Bölümünden 1987 yılında mezun oldu.

-Üniversite yıllarından itibaren Unimetal (Unifree) Duty Free İşletmeciliği A.Ş.’de değişik görevler üstlendi. 1987-1990 yılları arasında A.B.D. Purdue Universitesi’nde İşletme Master’ı yaptı. Dönünce bir süre daha Unimetal’de Satınalma Müdürü olarak çalıştı.

-Pak Gıda (Pakmaya) Dış Ticaret A.Ş.’de İhracat Bölge Müdürlüğü yaptı, 2000 yılında kendi işini kurarak Dış Ticaret konusunda çalışmaya devam etti. Çok uluslu firmalara yatırım danışmanlığı konusuna yoğunlaşarak Electrolux International (ABD) Türkiye satış ve pazarlama ağı kurulumunu gerçekleştirmiş, 2010-2013 yılları arasında da ABD’li Cummins firmasının İzmir Ege Serbest Bölgesi’ndeki fabrika yatırımını koordine etmiştir.

-İstanbul’a döndükten sonra yöneticilik ve liderlik tecrübesini doğru bir ortama yönlendirmek amacıyla Yönetim Danışmanlığı ve Eğitim sektörüne geçiş yapma kararı aldı. Girişimci karakteri ve üst düzey yönetim tecrübesini, KOBİ’lerimizle gerçek dönüşümler başarmak için İnovakademi bünyesinde paylaşmaktadır.

Eğitime katılım ücretsizdir.
Duyuru Tarihi : 12/2/2024
Paylaş