Sayın Üyemiz,

Mobilya sektöründe faaliyet gösteren üyelerimizin dünya pazarındaki ihracat paylarının arttırılmasının sağlanması ve henüz ihracata başlamamış olan üyelerimizin ihracata teşvik edilmesi amacıyla Ticaret Bakanlığı'nın 2010/8 Sayılı "Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi Hakkında Tebliğ” Kapsamında, Odamız tarafından "Sakarya Mobilya İhracatçıları Kümesi" URGE Projesi başlatılacaktır.

Proje süresi 3 yıldır. Proje katılımcılarının talebi ve Bakanlık görüşüne istinaden 2 yıl daha uzatılabilir. Proje süresince gerçekleştirilmesi öngörülen her bir faaliyetin toplam bütçesinin %75'i Ticaret Bakanlığı tarafından desteklenir. Bu itibarla, Ticaret Bakanlığı'nın onayları akabinde yürürlüğe girecek olan bahse konu projeye katılım sağlamayı talep eden firmalarımızın linkteki https://tr.surveymonkey.com/r/L5VYMT3 formu doldurmalarını rica ederiz.
 
Ticaret Bakanlığı UR-GE Desteği ve Sakarya Mobilya İhracatçıları Kümesi hakkında 29 Şubat 2024, Perşembe 13.00’te Odamız Hizmet Binası’nda “Tanıtım ve İstişare Toplantısı” düzenlenecektir. Katılımınızı rica ederiz.
Duyuru Tarihi : 16/2/2024
Paylaş