Sayın Üyemiz,

8 Mart 2024 tarihinde Bulgaristan'ın Burgaz şehrinde Uluslararası Kongre Merkezi'nin "Chernomorie" salonunda "Bulgar-Türk Ticaret Forumu" gerçekleşecektir. Bulgaristan İnovasyon ve Büyüme Bakanı, T.C. Büyülkelçisi, BULTİŞAD ve DEİK Bulgaristan İş Konseyi Başkanları ve Burgaz Belediye Başkanı açılış konuşmaları gerçekleştirecektir.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nün önemine ve iş dünyasındaki kadınların kilit rolüne dikkat çekerek, Bulgaristan ve Türkiye'deki kadın liderliğindeki işletmelerin, iki ülkenin daha iyi bir geleceğe birlikte yol almasını nasıl sağlayabileceği ele alınacaktır.

Etkinlik programı, Bulgaristan ve Türkiye'nin teknoloji odaklı sektörel işbirliklerini geliştirmek ve inovasyon ekosistemlerini sergilemek için bir platform olacaktır. Biyoteknoloji, dijital sağlık, finans teknolojileri, nanoteknoloji, enerji teknolojileri, eğitim teknolojileri, yeşil ekonomi, lojistik ve nearshoring gibi çeşitli konulara odaklanılacaktır. Öğleden sonra katılımcı firmalar arasında ikili iş görüşmeleri tesis edilerek, iki ülkenin ticaret ve yatırım ilişkilerini geliştirme hedefine odaklanılacaktır.

Programın öğleden sonraki bölümünde, Bulgaristan Küçük ve Orta Ölçekli İşletmelerin Teşviki İdaresi (IANMSP) tarafından kayıt yaptıran firmalara eşleştirme hizmeti de sağlanacaktır. 

Forum programına ulaşmak için tıklayınız.

Forum ve konaklama konusunda sorularınız için irtibat noktası: [email protected] (Bulgarca, Türkçe ve İngilizce) ve tel: +359896666103 - Maya Blaskova (Bulgarca ve İngilizce)

Not: Katılımcıların https://docs.google.com/forms/d/1euLMtSAAYwEDyYNhejH1ZLwMbkXJatyBT4g-gf2HyeU/viewform?edit_requested=true sayfasındaki kayıt formunu 1 Mart 2024 tarihine kadar doldurmaları rica olunur.
Duyuru Tarihi : 19/2/2024
Paylaş