Sayın Üyemiz,

Sakarya İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu' nun 29.02.2024 tarihinde yapmış olduğu olağanüstü toplantıda almış olduğu kararlarda Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayımlanan “Mesleki Eğitimde İş Sağlığı ve Güvenliği” konulu Genelge (Genelge No:2024/36) kapsamında işletmelerde staj çalışması gören öğrencilere yönelik alınması gereken tedbirler belirtilmekte olup yapılan çalışmaların Odamız aracılığı ile 2024 yılı Mart ayı sonuna kadar Sakarya İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu'na gönderilmesi gerektiği bildirilmektedir.

İşletmeniz tarafından alınan tedbirlerin bir örneğinin Odamız Sanayi Müdürlüğü e-posta adresine ([email protected]) gönderilmesi gerekmektedir. Resmi yazıya ulaşmak için tıklayınız.

Duyuru Tarihi : 7/3/2024