Sayın Üyemiz;

Afrika kıtasının en güneyinde yer alan, 55 milyonluk nüfusu ile renkli ve çok dilli bir ülke olan Güney Afrika Cumhuriyeti, son yıllarda kaydedilen ekonomik istikrar, AB ve EFTA ülkelerinin yanı sıra Güney Afrika Gümrük Birliği ve Güney Afrika Kalkınma Topluluğu ülkeleri ile serbest ticaret imkânlarıyla ülkemiz ihracatçıları ve yatırımcıları için cazip bir pazar konumundadır.

Odamız bu vesileyle  28 Kasım - 04 Aralık 2016 tarihleri arasında Güney Afrika'ya bir İş Gezisi yapmayı planlamaktadır.

Firmalarımızın  ticaret, yatırımlar, hizmetler kanalıyla Güney Afrika'nın  sunduğu iş potansiyelini karlı yatırımlara dönüştürebilecekleri bu organizasya katılmak isteyen üyelerimizin ek’te sunulan Rezervasyon Başvuru Formunu doldurarak en geç 17 Ekim 2016 Pazartesi günü mesai bitimine kadar Odamızın 291 53 40 nolu faksına yada [email protected] adresine mail atmalarını önemle rica ederiz.

Saygılarımızla,

Yiğit ATEŞ
GENEL SEKRETER

Detaylı Bilgi İçin ;

Ticaret ve Belgeler Müdürlüğü
Tel : 888 30 30 / 888 30 37
Ek : Rezervasyon Başvuru Formu

Rezervasyon Başvuru Formuna ulaşmak için tıklayınız.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

[{HTMLVIEW}]

[{UNSUBSCRIBE}]