Sayın Üyemiz,

T.C. Ekonomi Bakanlığı tarafından uygulanmakta olan İhracata Yönelik Destek Programları'nın tanıtımı amacıyla Dış Ticaret bilgilendirme seminerleri düzenlenmektedir.

Bu kapsamda ; her yıl düzenlendiği gibi ; T.C. Ekonomi Bakanlığı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Türkiye İhracatçılar Meclisi koordinasyonu’nda, İstanbul İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği ve Odamız işbirliği ile "14 Mart 2018 Çarşamba günü saat 12.30'da Dış Ticaret Bilgilendirme Semineri" düzenlenecektir.

Ekonomi Bakanlığı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği koordinasyonunda Odamız ev sahipliği’nde düzenlenecek olan Dış Ticaret Semineri Odamız Meclis Salonu’nda düzenlenecek olup, katılım ücretsizdir.

Program detayı ekte yer almaktadır.

Ekte bulunan  katılım formunu [email protected] adresine göndermeniz gerekmektedir.

Saygılarımızla,

Yiğit ATEŞ

Program detayı için tıklayınız.

Katılım formuna ulaşmak için tıklayınız.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

[{HTMLVIEW}]

[{UNSUBSCRIBE}]