Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nı (SATSO) ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “SATSO'nun her zaman yanındayız. Faaliyetlerini destekliyoruz. SATSO'nun güçlenmesi Sakarya'mıza güç katıyor. Çok daha iyisini gerçekleştirmek için hep birlikte çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” dedi.

Başkan Toçoğlu SATSO'da
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nı (SATSO) ziyaret etti. Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, Meclis Başkanı Akgün Altuğ ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Başkan Zeki Toçoğlu önemli açıklamalarda bulundu.

Hepimize Büyük İş Düşüyor
Sakarya'nın hızla geliştiğini ve gelecek vizyonlu yatırımla daha da güzelleştiğini belirten Başkan Toçoğlu, “Yatırımlar yaparken iş adamlarımızın da fikirlerini alıyoruz. Onların fikirleri şehrimiz için çok önemli. Sakarya'mız için hepimize çok büyük iş düşüyor. Her fırsatta söylüyoruz. Şehir aidiyetinin geliştirilmesi hususunda çalışmalarımızı hep birlikte sürdüreceğiz.” diye konuştu.

SATSO'nun Yanındayız
SATSO'nun Sakarya için öneminden bahseden Başkan Toçoğlu, “SATSO, birikimi ve kapasitesi ile çok önemli bir kurum. Şehrimiz için birlikte çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Her zaman beraber olacağız. Aktif olacağız. Yaşanabilir ve güzel, kronik sorunlara sahip olmayan bir şehrimiz var. Hizmette sınır olmaz. Her zaman çok daha iyisini gerçekleştirmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Büyükşehir Belediyesi olarak Ticaret ve Sanayi Odası'nın her zaman yanındayız. Faaliyetlerini destekliyoruz. SATSO'nun güçlenmesi Sakarya'mıza güç katıyor.” ifadelerini kullandı.

Sakarya İçin Çalışıyoruz
Gerçekleştirilen ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren SATSO Başkanı Mahmut Kösemusul, “Sakarya'mız orta vadede Türkiye ortalamasından da daha fazla büyüyen bir il. Hızla gelişen Sakarya'da aktif rol almaktan mutluluk duyuyoruz. Meclis Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri arkadaşlarımızla birlikte şehrimiz için faydalı çalışmalara devam ediyoruz. Bizlerle her zaman beraber olan ve destek veren Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu'na çok teşekkür ediyoruz. SATSO olarak şehrimiz için çok daha faydalı çalışmalara imza atacağız” şeklinde konuştu.
Haber Tarihi : 21/8/2013
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::