Sakarya 2. OSB’de açılış ve temel atma törenine katılan, SATSO’da iş dünyası ile bir araya gelen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Doç. Dr. Ayşenur İslam, Sakarya’nın başarısına dikkat çekti. Bakan İslam, “Biz, kamu olarak Sakarya’nın yıldızlarına, iş dünyamıza yetişemiyoruz. Önümüzdeki dönem Sakarya’mızın dönemi olacaktır. SATSO’nun, iş dünyamızın başarılarının daha da artmasını diliyorum.” dedi.

Bakan İslam SATSO’da
Bir dizi açılış ve ziyaret programları için Sakarya’ya gelen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Doç. Dr. Ayşenur İslam, 2. OSB’deki programının ardından Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. Ziyaret programında Bakan İslam’a, Vali Hüseyin Avni Coş, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Bakan Yardımcısı Çiğdem Atabek, Emniyet Müdürü Osman Babadağı, İl Jandarma Komutanı Adnan Şimşiroğlu, AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç ve daire müdürleri eşlik etti. Heyeti SATSO Meclis Başkanı Akgün Altuğ, Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri misafir ederken, programda Sakarya iş dünyasının başarısına dikkat çekildi.

Kösemusul’dan Destek Teşekkürü
Bakan Ayşenur İslam’ı ağırlamaktan çok mutlu olduklarını belirten Başkan Mahmut Kösemusul, Karasu Otomotiv İhtisas Endüstri Bölgesi’nin Sakarya için çok büyük bir kazanım olduğunu vurguladı. Kösemusul, “İş dünyası olarak Sakarya’mızın her alanda gelişme kaydetmesi için gayretli çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Değerli Bakanımız her zaman bizlere destek vermişlerdir. Çok şükür ki Sn. Cumhurbaşkanımızın müjdesiyle dev yatırım Sakarya’mıza verilmiş oldu. Destek veren başta Sn. Bakanımıza, Valimize, Vekillerimize ve Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve dostlarımıza çok teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

Bakan İslam’dan İş Dünyasına Tebrik
Başkan Kösemusul’un ardından düşüncelerini aktaran Bakan Ayşenur İslam, Sakarya iş dünyasının gayretlerinden duyduğu memnuniyeti aktardı. Sakarya’nın çok önemli aşamalar kaydettiğini vurgulayan Bakan İslam, “SATSO’nun son ödül töreninde de rakamları konuştuk. Sakarya’mız hamdolsun önemli başarılara ev sahipliği yapıyor. İhracatta ilk 10’dayız, hedefimiz ilk 5. Diğer rakamlarda da önemli yükselmeler var. Sanayide örnek çalışmaları iş dünyamız gerçekleştiriyor. Son olarak Karasu Otomotiv İhtisas Endüstri Bölgesi’nin şehrimize kazandırılmış olması çok önemli bir gelişme olmuştur. Bizim yıldızlarımız sizlersiniz. Biz, kamu olarak Sakarya’nın yıldızlarına yetişemiyoruz. Sizleri tebrik ediyorum. Desteğimiz artarak sürecek. Önümüzdeki dönem Sakarya’mızın dönemi olacaktır. SATSO’nun, iş dünyamızın başarılarının daha da artmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.
Haber Tarihi : 30/4/2015
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::