Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Geleneksel Bayramlaşma Töreni, Oda Hizmet Binası bahçesinde gerçekleştirildi. SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ve Yönetim Kurulu Üyeleri, SATSO davetlilerini kapıda karşılayarak bayramlarını tebrik etti. Törene protokol üyeleri yine büyük ilgi gösterdi.

SATSO Bayramlaşma Töreni’ne Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, AK Parti Sakarya Milletvekilleri Mustafa İsen, Ali İhsan Yavuz ve Ali İnci,  Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, İl Jandarma Komutanı Ahmet Adnan Şimşiroğlu, DOKAP Başkanı Ekrem Yüce, MÜSİAD Şube Başkanı Ahmet Genç, İl STK temsilcileri, SATSO Tabii Meclis Üyeleri (Eski Yönetim Kurulu ve Meclis Başkanları), Meclis Eski Üyeleri, çok sayıda iş adamı ve davetliler ile basın mensupları iştirak etti.

Gücümüz birlikteliğimizdendir 
Bayramlaşma töreninde tüm konuklar birbirleriyle ve SATSO Yönetim Kurulu üyeleriyle sohbet etme imkânı buldu. Konuklarla yakından ilgilenen SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, Ramazan Bayramı’nda birlik ve beraberlik duygusunu yaşamaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası olarak ahlaki ilkelerinden asla ödün vermeden dürüst ticaret ve helal kazanç için çaba sarf eden, gücünü güzel Sakarya’mızın tüm Türkiye’ye örnek kardeşlik kültüründen alan çok büyük bir aileyiz. Bugün bayramlaşma programımızda hep birlikteyiz. Gücümüz birlikteliğimizdendir. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun inşallah.  Ramazan Bayramı tüm İslam Âlemine bereket ve hayır getirsin.” diye konuştu.

Kardeşliğimiz Daim Olsun
Başkan Kösemusul,  Ramazan Bayramı vesilesi ile gerçekleştirilen SATSO Geleneksel Bayramlaşma Töreni’nin Oda camiası içindeki birlik ve beraberliği de perçinlediğine dikkat çekerek, “Üyelerimiz, eski dönem başkanlarımız, eski ve yeni dönem meclis üyelerimizi böyle özel bir günde yanımızda yakınımızda birlikte görmekten çok memnun olduk. Her zaman dile getirdiğimiz gibi SATSO bu kentin en büyük ailesidir, aile fertlerinin böyle günlerde birbirilerine kenetlenmeleri çok önemlidir. Kardeşliğimiz daim olsun. Programımızda bizlerle olan tüm dostlarımıza çok teşekkür ediyorum. Allah hep birlikte nice bayramlar yaşamayı bizlere nasip eylesin.” ifadelerini kullandı.


Haber Tarihi : 17/7/2015
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::