Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ve Yönetim Kurulu Üyeleri veda ziyaretinde bulunan İl Jandarma Komutanı J. Albay A. Adnan Şimşiroğlu’nu ağırladı.

Sakarya'da kurumlar arası diyalog ve iletişimin uyumuna dikkat çeken SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, Sakarya’ya verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederek “Sakarya ’da atama yoluyla gelip görev süresi dolunca giden tüm hizmet ortaklarımıza söylediğimiz gibi burada bir kapınız olduğunu unutmayın. Sakarya Türkiye’nin özetidir, Türkiye’yi anlatan bir ildir. İlimize gelen mutlaka bir bağ kurar. Siz de artık bizim hemşehrimizsiniz. İlimize verdiğiniz hizmetlerden dolayı teşekkür eder, yeni görev yerinizde başarılar dileriz. Sakarya’ya daha sonra da sık sık geleceğinize inanıyoruz.” dedi.

Sakarya'dan güzel anılarla ayrılıyor olduğunu belirten İl Jandarma Komutanı J. Albay A. Adnan Şimşiroğlu ziyaret anısı olarak SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul’a plaket takdim etti.

SATSO adına ilimize yaptığı hizmetler ve günün anısına da Başkan Kösemusul Albay Şimşiroğlu’na SATSO logolu tabak takdim etti.

 

Haber Tarihi : 5/8/2015
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::