TOBB öncülüğünde, TEPAV ve AllWorld Network işbirliğinde bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen “Türkiye 100” yarışmada Sakaryalı Veli Akgün İnşaat Seramik firması dereceye girerek ödül almaya hak kazandı. Dereceye giren şirketler, İstanbul’da düzenlenen törenler ödüllendirildi.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul yaptığı açıklamada Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 şirketinin belirlendiği “Türkiye 100” yarışmasında ödül alan Veli Akgün İnşaat Seramik firması yetkililerini tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Başkan Kösemusul, Sakarya’nın Yıldızları 2015 Ödül Töreni’nde de ödül alan Veli Akgün İnşaat Seramik firmasının rol model olacağına inandığını belirterek şunları dile getirdi: “Ulusal ve uluslararası anlamda önem teşkil eden bir derecelendirmenin içinde Sakaryalı firmalarımızın yer alması bizleri gururlandırıyor. Büyüyen ekonomi, girişimci sayısını artırmakla ve kendini geliştirmeyi hedefleyen bu hedefler doğrultusunda ilerleyen firmalarla mümkündür.

Sakarya’nın bu büyümeye katkı sağlıyor olmasından büyük keyif alıyor, memnuniyet duyuyoruz. Girişimci ve hızla büyüyen şirket sayımızı artırmak için SATSO olarak üyelerimizin her zaman yanında olduğumuzu bir kez daha hatırlatmak isterim”.

 

Haber Tarihi : 18/8/2015
PAYLAŞ
Son Haberler ::