Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir açıklamada bulundu.

Başkan Kösemusul açıklamasında, 30 Ağustos tarihinin Türk milleti nezdinde büyük önem taşıdığını belirterek Türk milletinin büyük fedakârlıklarla verdiği bir İstiklal mücadelesinin göstergesi olduğunu ifade etti.

Kösemusul açıklamasının devamında “30 Ağustos, milletimizin şanlı tarihinde açtığı altın bir sayfadır. Türk milletinin bağımsızlık uğruna verdiği büyük mücadelenin başarıyla sonuçlandığı 30 Ağustos Zaferi, Türk Milleti'nin gücüne inanması durumunda önünde hiçbir engelin duramayacağının da simgesidir. Bu istiklal mücadelesi, ülkemizi parçalamak ve milletimizi esaret altına almak isteyen devletlere karşı en zor koşullarda, yüce milletimizin sarsılmaz azmi, yüksek iradesi, vatanseverliği ve kahramanlığı ile kazanılmış onurlu bir zaferdir. Bugün , hepimiz bu zafere ve bu zaferi bize armağan edenlere çok şey borçluyuz. Bize düşen görev, ülkemize, milletimize ve geleceğimize sahip çıkmak, ülkemizi uygarlık yarışında en üst sıralara taşımak olmalıdır. Türkiye Cumhuriyeti, ekonomik yapısıyla, siyasi istikrarıyla ve asırlara uzanan devlet geleneğiyle çok güçlü bir devlettir. Bu millet acılar karşısında dik durmayı daima başarmıştır, bundan sonra da dik durmaya devam edecektir.

Kurtuluş Destanının zaferle taçlandırıldığı 30 Ağustos Zaferi’nin yıldönümü vesilesiyle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere milli mücadelemizin bütün kahramanlarını, ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü, birlik ve beraberliği için canlarını seve seve veren tüm aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum” dedi.

Haber Tarihi : 29/8/2015
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::