“Match4Industry” ticari iş görüşmeleri başlıyor

  Ekonomi Bakanlığı nezdinde,   Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası’nın ortağı olduğu, Avrupa İşletmeler Ağı üyesi Doğu Marmara ABİGEM ve Kocaeli Sanayi Odası işbirliğiyle, 15 - 16 Ekim 2015 tarihinde “Match4Industry” ticari iş görüşmeleri organize ediliyor.

 20’yi aşkın ülkeden firmalar, Türkiye pazarından stratejik ortaklarını bulmak ve Türk firmalar ile ticari ve teknolojik işbirliği yapmak amacı ile Kocaeli’nde düzenlenecek organizasyonda bir araya gelecek.

 Sakarya’dan firmaların bu önemli etkinliğe katılarak yurtdışı pazarlarını artırabileceklerini belirten SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul; “İkili iş görüşmeleri 15 - 16 Ekim 2015 tarihlerinde TOSB Otomotiv Yan Sanayi İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde gerçekleşecek. Etkinlik kapsamında, işbirliği yapmak isteyen bölgemiz firmaları, arzu ettikleri takdirde yabancı firma yetkililerini işletmelerinde ağırlayabilecek. Match4Industry Etkinliği’nde, Sektörün önde gelen firmalarına ürünlerinizi ve hizmetlerinizi sunabilir, Fırsatları keşfederek önemli bağlantılar kurabilir,  Endüstrideki son gelişmeleri takip edebilir,  İş ağınızı genişletebilirsiniz.  Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası olarak bize başvuran tüm firmalara destek olacağız.. Detay bilgiler vereceğiz. Etkinliğe katılım ücretsizdir.” dedi.

Dördüncüsü gerçekleştirilecek etkinlikte;  geçen yıl 100’ün üzerinde yerli firmanın ve Almanya, Avusturya, Macaristan, Hollanda, İtalya, Yunanistan, Bulgaristan, Romanya, Kosova, Bosna Hersek, Sırbistan, Uganda, Malta, Kanada, ABD, Slovakya, Çek Cumhuriyeti, Hırvatistan, Lüksemburg, İsveç, Makedonya, Mısır ve Nijerya’dan olmak üzere 100 yabancı firmanın katılımıyla 1524 iş görüşmesi gerçekleşti. Kayıt için son gün: 9 Ekim 2015

Daha fazla bilgi için web sitesi ;

www.match4industry.com

 

Haber Tarihi : 3/9/2015
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::