Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul Kurban Bayramı vesilesi ile bir açıklamada bulundu.

Başkan Kösemusul bayramların paylaşmak, birlik ve beraberliğin kuvvetlenmesi adına özel günler olduğuna dikkat çekerek bayramın ve bayramdan sonra gelecek günlerin bütün insanlık için hayırlar ve bereketler getirmesini temenni etti.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul beraberliğin önemine değindiği mesajında “Bayramlar, barışın, dostluğun ana kaynağı olduğunu belirterek “Bayramlar olanın olmayanla dayanışma ve paylaşma içerisine girdiği, bir birlik ve beraberlik günüdür. Kurban kavramı, Allah’a yaklaşmayı, ona teslimiyeti ve duyduğumuz şükran duygularımızı anlatır. Bu güzel günlerin asıl anlamı küslüklerin son bulması, kardeşlik duygularıyla birbirimize daha sıkı ve daha çok sarılmamızdır” dedi.

Başkan Kösemusul açıklamasının devamında ülkemizin içinde bulunduğu mevcut durum ile ilgili değerlendirmede de bulunarak “Son zamanlarda artan terör olayları dolayısıyla ülkemiz zor günler geçirmektedir, zor günlerin bu bayram vesilesiyle bir an önce son bulmasını Yüce Allah'tan diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle barış ve kardeşlik duygularının daha da güçlendiği mutlu yarınlara ulaşmak dileğiyle, Kurban Bayramı'nın Tüm İslam alemine, Sakaryalı hemşehrilerimiz ve değerli üyelerimize mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum.  ‘’dedi.

SATSO BAYRALAŞMA TÖRENİ BAYRAMIN 2. GÜNÜ

Başkan Kösemusul; Kurban Bayramının ikinci günü SATSO Hizmet binasında gerçekleştirilecek “SATSO Geleneksel Bayramlaşma Törenine tüm üyeleri davet ederek “25 Eylül Cuma günü saat: 11.30’da Odamızda gerçekleştireceğimiz Bayramlaşma Törenimize SATSO Ailesinin fertleri olan üyelerimizin katılımından memnuniyet duyarız” diye konuştu.

 

Haber Tarihi : 22/9/2015
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::