Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Kurban Bayramı Geleneksel Bayramlaşma Töreni SATSO Hizmet Binası bahçesinde gerçekleştirildi.

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ve Yönetim Kurulu Üyeleri, SATSO davetlilerini kapıda karşılayarak bayramlarını tebrik etti. SATSO ev sahipliğinde gerçekleştirilen törene protokol üyeleri yine büyük ilgi gösterdi.

SATSO Hizmet Binası bahçesinde gerçekleştirilen bayramlaşma törenine, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün, Sakarya Milletvekilleri; Mustafa İsen, Ali İhsan Yavuz, Recep Uncuoğlu,  Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu başta olmak üzere il protokolü, Ticaret Borsası, MÜSAİD, TÜMSİAD, SASİAD, SAGİAD, STK Temsilcileri, Daire Müdürleri, SATSO Meclis Üyeleri, Kadın ve Genç Girişimciler Kurulu,  çok sayıda değerli üye ile basın mensupları iştirak etti.

Konuklarla yakından ilgilenen SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, Kurban Bayramı’nın paylaşmak, birlik ve beraberliğin kuvvetlenmesi adına önemine dikkat çekerek bayramın ve bayramdan sonra gelecek günlerin bütün insanlık için hayırlar ve bereketler getirmesini temenni etti.

 SATSO çatısı altında her geçen gün büyüyen bir birlik ve beraberlik duygusunu yaşıyor olmaktan duydukları memnuniyeti dile getiren Başkan Kösemusul “ Bizi güçlü kılan zenginliğimiz, birden çok olmanın, dostluk ve kardeşlik bilincinin her şeyden önde olmasındandır. Biz bu zenginliğimizi perçinleyerek, kat be kat artırarak ilimize ve ülkemize hizmet etmeye devam edeceğiz. Barış ve kardeşlik duygularının daha da güçlendiği mutlu yarınlara ulaşmak dileğiyle, Kurban Bayramı'nın Tüm İslam alemine, Sakaryalı hemşehrilerimiz ve değerli üyelerimize mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum. “Kardeşliğimiz daim olsun. “ dedi.

Kurban Bayramı vesilesi ile gerçekleştirilen SATSO Geleneksel Bayramlaşma Töreni’nde tüm konuklar birbirleriyle ve SATSO Yönetim Kurulu üyeleriyle sohbet etme imkânı buldu.

 

Haber Tarihi : 25/9/2015
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::