Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde faaliyet gösteren ve çoğunluğunu sağlık kuruluşları eczaneler ve parfümeri ticareti ile iştigal eden üyelerin oluşturduğu 15. Meslek Komitesi meslek grubu üyeleri ile yıllık değerlendirme toplantısında bir araya geldi.

Ev sahipliğini 15. Meslek Komitesi Başkanı Ercan Başnuh, Meclis üyeleri; Semih Çokay ve Nihat Nama, Komite Başkan Yardımcısı Seçkin Sandıkyapan, Komite Üyeleri; Hakan Mert ve Turgay Akduman’ın yaptığı toplantıya SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ve Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Arslan ile sektör temsilcileri iştirak etti.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Komite Başkanı Ercan Başnuh komite faaliyetleri hakkında bilgi verirken sektörel sorunlara yönelik de değerlendirmelerde bulundu.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ise şunları dile getirdi:

“Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası’nın her bir komitesi şehir ve ülke ekonomine katkısını yükseltmek için çalışıyor. 15. Meslek Komitemizin de bu anlamda sağlık sektöründeki gayretli çalışmaları için tebrik ve teşekkür ediyorum. Sakarya’mızın ekonomik yaşamındaki gelişim meslek komitelerimizin çalışmaları ile daha da yükselecektir. Sizler sektörünüzdeki her gelişmeye en iyi hakim olanlarsınız. Sakarya’mızın büyümesine, ekonomik gelişimine sizler yön vereceksiniz. Sizlerin taleplerini en uygun şekilde hayata geçirmek de SATSO Yönetimi olarak bizim görevimizdir.

Göreve geldiğimiz günden itibaren  istişareye çok önem verdik. Ortak akla ve ortak vizyona değer verdik, kuvvetlendirmek için büyük gayret gösterdik. Sakarya’mızda hamdolsun paydaşlarımızla geleceğe yürüyoruz. Sakarya’mızın geleceği çok daha iyi ve güzel olacak. Bize düşen; başarıya ve güzelliğe şehrin eşrafı olarak en büyük katkıyı vermek olmalıdır.” 

Haber Tarihi : 29/12/2015
HABER MEDYA
PAYLAŞ
Son Haberler ::